• Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
Renate Moespot  /  +31 (0)6 43 21 30 06  /  renate@smoespottheater.nl  /  KvK: 61583383

Dunia Tubuh

Dunia Tubuh is een Handen en Voeten Theater en betekent letterlijk 'Lichaamswereld'. Uitgerust met neuzen, hoeden en kleding, worden de voet, de knie en de handen omgevormd tot onafhankelijke persoonlijkheden, waardoor de speler bijna vergeten wordt. In een mix van humor en eenvoudige verhalen, komt de magie van de lichaamstaal tot leven.

Dunia Tubuh is een kleurrijke parade van grappige karakters, bestaande uit vier korte verhaaltjes. Elk verhaal een andere pop en een ander lichaamsdeel. Deze voorstelling is geschikt voor diverse plekken. Bijvoorbeeld in de foyer, het speellokaal of op straat en in theaters. Het decor is klein en simpel, waardoor het gemakkelijk aan te passen is aan de omgeving. De acts kunnen eventueel  aangepast worden voor specifieke gelegenheden.

** Recensie Dagblad van het Noorden**

Dunia Tubuh van Smoespot Theater. Achter in een voormalige fietsenwinkel heeft Renate Moespot een kast met gordijntjes opgesteld waarin ze - geheel gehuld in het zwart, tegen een zwarte achtergrond - om te beginnen met haar handen een aantal zeeschepselen tot leven wekt. De BBC-serie Blue Planet is fascinerend. Dit mag er ook zijn. Dunia Tubuh blijkt een drieluik. Na sluiting van de gordijntjes verandert de zee in een circus, maken de handen plaats voor een blote knie en kijken we ineens naar een kalende clown met een rode neus. Nog weer later steekt een bloot onderbeen uit de kast en dwingt de bewonderenswaardige lenige Moespot ons te geloven dat een voetzool voorzien van lippenstift en een pruikje heel goed een operazangeres kan zijn

Concept: Elly Bakker en Renate Moespot
Spel: Renate Moespot
Regie: Sabine Osinga
Foto's gemaakt door Jacqueline Damming